Boutique hotel peperpot


Boutique Hotel Peperpot is te vinden op een van de oudste koffie- en cacaoplantages langs de Suriname rivier en grenzend aan de bosrand van Natuurpark Peperpot (WNF). U kunt het hotel bereiken via een bootverbinding vanaf hartje Paramaribo en op 10 minuten rijden (via een zandweg) vanaf de ‘Bosjebrug’ in het district Commewijne. U verblijft hier in een oase van rust op een steenworp van de stad.

 

In de geheel in stijl gerestaureerde directeurswoning en omliggende officierswoningen zijn op verrassende wijze de koloniale en moderne tijd gecombineerd in de hotelkamers.

 

U kunt relaxen op het terras bij de MagnaPool. Massage of andere ‘wellness’ behandelingen gaan op afspraak en fitness is te doen in de oude koffielood. In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten maken of een bezoekje brengen aan onze buren in de Kampong eventueel onder begeleiding van een gids. De hotelreceptie kan voor u iedere excursie en tour boeken.


In het eethuisje Pepre Patu kunt u overdag genieten van (h)eerlijke lokale en internationale gerechten. In de avond kunt u dineren op het terras van restaurant KomeWijne en laat uw ‘senses exciten’ van de gerechten, het uitzicht over de Suriname rivier en de nachtgeluiden.

 

Uw gastheren Marcel H. (verdiende zijn sporen als Facility Manager) en Marcel W. (food & beverage specialist) en hun team doen er alles aan om uw verblijf in Boutique Hotel Peperpot gemoedelijk en aangenaam te maken.

 

Boutique Hotel Peperpot…making Memories

www.hotelpeperpot.comReserveer +597 7220020 of

email info@hotelpeperpot.com