Restaurant Komewijne

Restaurant KomeWijne en eethuisje Pepre Patu

 

Restaurant KomeWijne en eethuisje Pepre Patu behoren tot de Plantage Peperpot en staat onder auspiciën van Chef Marcel, die al vele culinaire onderscheidingen op zijn naam heeft staan. Jarenlang was hij de uitbater van restaurant Baka Foto (voormalig top 5 restaurant in de Guyana’s), eerste winnaar van Flavors of the Amazon, ‘golden teamcaptain van Curaçao (Taste of the Caribbean).

 

Restaurant KomeWijne is op de balustrade van de historische directeurswoning. Binnen kunt u meekijken in de open keuken, waar Chef Marcel en zijn team de ene naar de andere culinaire hoogstandjes tovert. De keuken is ‘fusion internationaal’ waar veelal gebruik wordt gemaakt van de op eigen kostgrondje gekweekte groente, kruiden en fruit. Voor vlees, vis en gevogelte maken we gebruik van lokale boeren.

 

In de voortuin van de directeurswoning is eethuisje Pepre Patu. U kunt hier overdag terecht voor een kop fairtrade koffie / thee (Puro) en ‘homemade’ gebak, vers gemaakte vruchtensappen, snacks en lokale / internationale gerechten. Uiteraard ook voor een ijskoude Djogo, een cocktail en een Borgoetje.

 

Restaurant KomeWijne en eethuisje Pepre Patu…making Memories

www.hotelpeperpot.com